Mindfulness in je dagelijks leven

Iedere dag mindfulness.

Je hoeft geen mindfulness retreat te boeken om te ervaren wat bewustwording is. Ook in je dagelijkse leven kun je bewustwording integreren. Doe alles met aandacht en sta stil bij het moment, het moment van nu,. Als je dat lukt ben je al aardig op weg Zen te worden. Aandacht voor alles maar ook voor de kleine dingen in het leven. Ze maken het leven mooi en bijzonder.

book yoga retreats banner

Zijn wie je bent, de ongewenste invloed van reclame

Wij worden bijna dagelijks, ongewild, beïnvloed en gemanipuleerd. Als je de tv of je smartphone aan hebt, krijg je reclameboodschappen die je proberen te verleiden iets te kopen wat je niet echt nodig het. Je wordt afgeleid op momenten dat je aandacht voor jezelf en je omgeving nodig hebt. Je bent daardoor jezelf niet.  Zijn wie je bent is aandacht hebben voor het nu, zonder een overvloed aan reclame en verleidingen. Maak je sterk en consuminder. Koop wat je echt nodig hebt.

spadreams wellness reizen

Mindfulness, geniet van het hier en nu.

Het is belangrijk om nu van het leven te genieten en ervan bewust te zijn, dat je nu leeft. Er is geen enkele reden om je leven naar de toekomst te verschuiven en te denken dat je verloren jaren in kunt halen. Leef met aandacht, leef in het hier en nu en stel niet uit wat je niet uit hoeft te stellen.  Je leeft nu, richt daar je aandacht op.

Vakantiehuis met sauna