Wandelen, goed voor je geest.

Wandelen tijdens je vakantie?

Als we nadenken over mindfulness, denken we meestal aan retreats, yoga, meditatie en bewustwording. Vergeten wordt soms dat wandelen ook goed is voor lichaam en geest.  Door dagelijks een half uur tot uur te wandelen, kom je tot rust en bepaalde gedeelten van je hersenen geprikkeld.

book yoga retreats banner

Door tijdens het wandelen te genieten en te zijn in het hier en nu, doe je ook aan mindfulness. Zeker als jouw woonomgeving groen is, is wandelen de perfecte manier om je geest tot rust te laten komen en helemaal te zijn in het hier en nu.

spadreams wellness reizen

Wandelvakantie of mindfulness vakantie?

Als je erg onder druk staat en met jezelf en je omgeving worstelt,is een mindfulness retreat of vakantie misschien wel een beter idee dan een wandelvakantie
Zeker als je professionele hulp nodig hebt.   Als je echter goed in je vel zit, is een wandelvakantie voor 2020 ook wel een goed idee. Een wandelvakantie Frankrijk of Schotland bijvoorbeeld.  Als je via Eigenwijze reizen een wandelvakantie boekt, kan je desgewenst genieten van vegetarische maaltijden. Een ideaal voorbeeld van een gezonde vakantie waarbij je werkt aan een betere conditie én je geest helemaal tot rust kunt laten komen.

Spirituele reizen.

Ook spirituele reizen zijn bijzondere reizen. Het aanbod spirituele reizen is groot en ook bij dit type reizen zijn Schotland, Ierland en Frankrijk aan te raden. Je kunt je wandelvakantie Schotland ook mooi combineren met een spirituele vakantie Schotland.

Vakantiehuis met sauna