Spirituele reizen, op zoek naar jezelf.

Spirituele reizen zijn reizen waarbij spiritualiteit en belevenis centraal staat. Veel mensen die een dergelijke reis beleefd hebben, zijn dichter bij zichzelf gekomen. Hebben zichzelf gevonden.  Bij veel spirituele reizen ga je op zoek naar jezelf.

book yoga retreats banner

Via deze site kan je spirituele reizen boeken naar landen als Bali, Nepal, Sri Lanka, Indonesië en India. Met thema’s als yoga, meditatie, ayurveda, reiniging, kuren en wellness is er een ruim en gevarieerd aanbod spirituele groepsreizen en individuele reizen. Met een specifiek spirituele vakanties voor singles. Waar gaat jouw spirituele reis naar toe en waar ben jij naar op zoek?


spadreams wellness reizen

Spirituele groepsreizen

De meeste spirituele reizen zijn groepsreizen. Dat betekent dat je met een groep gelijkgestemden kunt genieten van alles wat je tijdens je spirituele reis mag ervaren.  Vanuit onze ervaring weten we dat groepsreizen op het gebied van spiritualiteit voor een sterke onderlinge band zorgen en de reis nog intenser kunnen maken. Tegelijkertijd, je moet wel een beetje een type voor een groepsreis zijn.

puurenkuur wellness banner

Je kunt hier spirituele groepsreizen boeken naar Thailand, Bali, India, Sri Lanka en vele  bestemmingen binnen Europa.  Spirituele groepsreizen naar Portugal, Frankrijk of Turkije zijn goedkoper dan verre reizen naar Azië.  Je kunt via deze site per land welke reizen er georganiseerd worden en wat de thema’s zijn.  Voorbeelden van thema’s zijn yoga, meditatie of ayurveda.


meditatie op het strand

Spirituele reizen voor alleenstaanden

Er is een uitgebreid programma spirituele reizen voor alleenstaanden. De groep singles is groot, bijna 80 % van de deelnemers aan deze reizen is alleenstaand.  Je bent tijdens zo een reis als single dus nooit alleen. Je bent in het gezelschap van gelijkgestemden.


puurenkuur single wellness
 

Spiritualiteit en mindfulness

Een mindfulness retreat past naadloos in een programma voor spirituele reizen. Per spirituele reis kan je zien of er in het reisprogramma aandacht is voor mindfulness.


Vakantiehuis met sauna